• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Shibaura trekker

 

 

ORIT B.V. is een puur Nederlands merk dat al sinds 1997 actief is in het ontwerpen en organiseren van de productie van hoogwaardige machines en gereedschappen. Vanuit de Brabantse stad Tilburg produceert en levert ORIT kwalitatief hoogwaardige producten voor een continu scherpe prijs. Speerpunt van ORIT is het opnieuw ontwerpen en verbeteren van concurrerende producten met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

 

Orit stenenknipperOrit tegel knipperOrit transportOrit egeliseren

 

 

Link naar Orit producten klik hier !

 

Norton Clipper - Bouw & Constructie

Met Norton Clipper heeft de bouw en constructiemarkt een volledig productaanbod voor de toepassingen: doorslijpen, boren, afbramen en schuren. Van projecten in de eigen woonomgeving tot en met grootschalige civieltechnische samenwerkingen voorzien wij u van de veiligste en best presterende diamantzaagbladen en zaag- en boormachines. Naast veiligheid en prestaties biedt Norton Clipper comfort en draagt deze bij aan een gezonder milieu.


Norton Clipper vloerzaagNorton Clipper vloerzaag

 

Norton clipper producten klik hier 

 

 

 

 

Hyundai bouw en stratenmakersmachines

HYUNDAI POWER PRODUCTS is een snelgroeiend onderdeel van de HYUNDAI CORPORATION

hyundai bandenzaagHyundai trilstamperHyundai trilplaatHyundai trilplaat

 

Hyundai gereedschap klik Hier !

 

GTM Professional is het merk dat wordt gevoerd door De Wild GTM staat voor Green Technology Machinery. GREEN duidt niet alleen op het marktsegment: de groene sector van tuin & park, maar ook op de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van onze producten. TECHNOLOGY is toegevoegd om kenbaar te maken dat het gaat om hoogwaardige technologische producten.

 

GTM professional

 

GTM professional trilplaatGTM professional trilplaat

 

Link naar GTMprofessional trilplaten klik hier !