• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hustler zero-turn zitmaaiers

 

Hustler is een Amerikaans merk van professionele gras- en zitmaaiers die in alle opzichten uniek zijn.  Zo worden ze voorzien van professionele motoren, de volledig gelaste constructie is opgebouwd uit zware platen en profielen en verstevigd met tussenschotten.  Alle draaiende delen zijn

voorzien van rollagers en smeernippels. Het extra versterkt maaidek heeft zeer zware messen en degelijke mesassen. Deze machinebouw vind je bij geen enkel ander merk van zitmaaiers. Maar wat vooral in het oog springt bij de gebruiker is zijn wendbaarheid. De zeroturn zitmaaiers van hustler zijn voorzien van 2 aandrijvingen die je bedient met twee sticks, niet met een stuur. Zo is het mogelijk om volledig rond je eigen as (zeroturn) te draaien terwijl de machine op dezelfde plaats blijft staan. Ideaal voor het maaien van kleine stukken gras of om perfect in één beweging rond een boom te rijden.

Verder hebben ze nog twee extra grote benzinetanks, elektro magnetische inschakeling van de messen en extra brede achterbanden om spoorvorming tegen te gaan.

 

Keuze uit zowel benzine als dieselmotoren !

Vrijblijvende demonstratie is mogelijk in overleg .

 

wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? KLIK HIER!

 

Eenvoudig finacieren met onze Lease-Deal is mogelijk !

 

Hustler zeroturn zitmaaierHustler zeroturn zitmaaierHustler zeroturn zitmaaierHustler zeroturn zitmaaier